Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Team Technische Unie bereidt zich voor op historische 30e deelname aan de Roparun

Het team van Technische Unie bevindt zich in de laatste fase van voorbereiding voor hun historische 30e deelname aan de Roparun, die gepland staat voor 2024. Sinds november 2023 heeft het team zich intensief voorbereid op dit bijzondere jubileum, en de anticipatie groeit met elke stap die ze zetten.

Met twee routes van elk meer dan 500 kilometer, die starten vanuit zowel Frankrijk als Nederland, belooft de 2024-editie van de Roparun een epische uitdaging te worden. Maar het team van Technische Unie staat klaar om de strijd aan te gaan.

Na de laatste trainingssessie met het voltallige team, waarbij een overweldigend enthousiasme voelbaar was, zijn de teams nu compleet en worden de laatste puntjes op de i gezet. Met een mix van ervaren rotten en nieuwe gezichten is het team vastbesloten om hun beste prestatie tot nu toe neer te zetten.

Hoewel de sponsorwervingscampagne goed op gang is gekomen sinds de start begin januari, erkent het team dat er nog een laatste duw nodig is om hun doelen te bereiken. Het sponsoren gaat goed, maar er is nog meer steun nodig om hun ambitieuze doelen te realiseren.

Met een onwankelbaar optimisme en een gemeenschappelijke missie om steun te bieden aan degenen die getroffen zijn door kanker, gaat Team Technische Unie vol vertrouwen de uitdagingen van de Roparun 2024 tegemoet. Blijf ons volgen voor updates over onze voorbereidingen en onze inspanningen om fondsen te werven voor dit belangrijke doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.