Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wie zijn wij

Team TU

De leden van team TU zijn allen werkzaam voor Technische Unie. Uit alle divisies – inkoop, verkoop en logistiek – zitten er mensen in het team. Technische Unie is vanaf de eerste dag onze hoofdsponsor. Technische Unie levert ieder jaar een bijdrage in materieel, maar ook in geld voor het goede doel. Maar niet alleen Technische Unie doet mee! Samen met een geweldig netwerk van klanten, leveranciers, medewerkers en andere partijen uit ons “TU-netwerk” doen we ieder jaar weer ons best om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Ook dit jaar nemen wij met twee teams deel aan de Roparun, team 15 en team 152. Ieder team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 2 fysiotherapeuten en 8 chauffeurs. Beide teams starten op zaterdag 22  mei 2021 in Landgraaf aan de Roparun en zullen 2e pinksterdag maandag 24 mei 2021 in Rotterdam finishen.

Geldinzameling Team TU
Met Technische Unie als hoofdsponsor is onze tactiek om via het netwerk van Technische Unie geld in te zamelen. Met het netwerk van Technische Unie als onze doelgroep hopen wij andere teams creatief te inspireren om zo min mogelijk te concurreren met andere Roparun teams. Naast het actief werven van sponsoren vanuit het netwerk van Technische Unie, organiseren we als team ook diverse activiteiten waarmee we geld ophalen voor de Roparun. Zo organiseren wij de activiteiten tijdens de Sinterklaasvieringen van DC Alphen en DC Strijen en hebben we samen met Team Wemove een spinningmarathon georganiseerd in de Hoekse Waard.

Integriteit
Van onze teamleden verwachten wij een actieve bijdrage voor het goede doel en betrokkenheid bij het team. Ieder teamlid verkoopt minimaal drie lotenboekjes. Daarnaast is een eigen bijdrage verplicht, onder andere in de kosten van het jaarlijkse trainingsweekend.

Stichting Unie Events
De activiteiten van Team TU zijn onder gebracht in de stichting Unie Events. Deze stichting staat los van Technische Unie, heeft geen winstoogmerk en alleen als doel geld in te zamelen voor de Roparun. In 1994 is de stichting opgericht door collega’s van Technische Unie om deel te nemen aan de tweede editie van de Roparun. Sinds het tweede Roparunjaar hebben wij ieder jaar de finish bereikt. De teamleden verrichten werkzaamheden voor de Roparun buiten hun functie om en krijgen hier geen salaris voor. Zie voor meer informatie onze statuten en huishoudelijk reglement.

Impressie
Dit is een impressivan beide teams tijdens de Roparun.

Heb je belangstelling om mee te gaan met Team TU, je kunt je altijd aanmelden via teamtu@technischeunie.com.