Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Technische Unie Teams Klaar voor 30e Deelname aan de Roparun

Binnen slechts drie dagen zetten twee enthousiaste teams van Technische Unie koers naar een bijzonder avontuur; voor de 30e keer nemen zij deel aan de Roparun! De voorbereidingen zijn in volle gang: komende donderdag worden vier vrachtwagens van Technische Unie omgetoverd tot comfortabele campers, compleet met drie stapelbedden en een extra bed boven de cabine.

De teams zijn compleet en de opwinding is voelbaar; iedereen kijkt reikhalzend uit naar het evenement. Met nog maar vier dagen te gaan tot de start, tikt de klok onverbiddelijk door. “De countdown is bijna voorbij, en de energie hier is onbeschrijfelijk”, aldus een teamlid.

Dit jaar belooft de Roparun dynamischer en inspirerender dan ooit tevoren te zijn. Teams uit heel Nederland en zelfs daarbuiten komen samen om hun kracht en uithoudingsvermogen te testen voor een nobel doel. Elk team draagt een uniek verhaal met zich mee, maar deelt één gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Markeer de datum in je kalender en kom langs om de teams aan te moedigen. Elke stap die zij zetten en elk team dat de finish bereikt, draagt bij aan deze prachtige missie.

Volg de laatste voorbereidingen en deel je verhalen via onze social media op Facebook & Instagram. Jouw steun maakt een wereld van verschil. Samen lopen wij voor hoop, samen maken wij het verschil!

🗓️👟 #TechnischeUnie #Roparun2024 #SamenSterk