Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

TEAM TU gefinisht!

Team TU is trots, gisterenmiddag rond 17.00 uur heeft ze de finish in Landgraaf gehaald!

Het was voor de deelnemers een run om niet snel te vergeten. Veel water en wind met afnemende temperaturen kenmerkte dit afgelopen weekend waarin Team TU met twee teams voor de 27ste keer deelnam aan de Roparun. Maar dat mocht de pret niet drukken. Op het weer heb je namelijk geen invloed en daar zal je mee moeten dealen. En door de inzet van het hele team is dat ook gelukt!

Team 15 vertrok zaterdag om 13:15 uur en Team 152 vertrok om 13:45 uur voor een ruim 300km non-stop hardloop estafette van Landgraaf naar Landgraaf door Limburg en Noord-Brabant. Aan de Roparun van dit jaar deden 186 teams mee.

Het herfstachtige karakter was de rode lijn van deze Roparun. Elke run heeft zijn eigen uitdagingen deze door veel regen, harde wind en temperaturen die van 18 graden op zaterdagmiddag terugliepen naar 12 graden zondagmiddag. Daarnaast was er voor beide teams de uitdaging van het heuvelachtige landschap.

Na de finish was er een feest met alle andere aanwezig teams waarbij het eindbedrag van de Roparun bekend werd gemaakt. In totaal hebben alle teams €2.030.030,- opgehaald. Het totaalbedrag van onze twee teams is ruim €59.000,- met dank aan iedereen die een bijdrage heeft gedaan.

Op naar de volgend Roparun in het Pinksterweekend van 2022 (3 t/m 6 juni). Dan hopen we weer vanuit Bremen en Parijs te starten!