Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

De route verkennen

De route verkennen

We doen dit jaar voor de 24ste keer mee aan de Roparun. Dan zou je denken dat we de route inmiddels kunnen dromen. Dat is ook zo. Maar ieder jaar wijzigen er stukken van de route van de Roparun. Daarom gaan we ieder jaar in deze tijd delen van de route opnieuw verkennen.

Dat de route wijzigt, heeft verschillende redenen, bijvoorbeeld wegwerkzaamheden waardoor de organisatie een alternatief stuk route kiest. Er kunnen ook stukken route veranderd worden doordat er een veiliger alternatief is of omdat een dorp heel graag wil dat we door hun dorp gaan.

Dit jaar zijn de wijzigingen best ingrijpend voor beide teams. Op de Parijs route is een nieuw stuk van 40 kilometer net na de grens van Frankrijk en België. Onze wisselplaats ligt precies in dit stuk. We moeten dus op zoek naar een nieuwe wisselplaats.

Op de Hamburg route zijn 3 grote stukken veranderd. In een van die stukken zit een wisselplaats. Voor deze wisselplaats is tijdens het verkennen afgelopen weekend gelukkig een prachtige nieuwe locatie gevonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.