Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Nog 10 dagen en dan start team TU voor de 26e keer!

Vorige week was de laatste teambijeenkomst voor het vertrek van Team TU naar Hamburg en Parijs voor de Roparun. Naast alle organisatorische onderwerpen waren er ook een paar belangrijke dingen te vertellen.

Starttijden
Team 15 zal op zaterdag 8 juni vertrekken om 17:12 uur vanuit Parijs – Parc Départemental de La Courneuve.

Team 152 zal op zaterdag 8 juni vertrekken om 16:48 uur vanuit Hamburg – Reiherstieg

Naar alle verwachting zal team 15 op maandag 10 juni rond 13:30 uur finishen en team 152 op maandag 10 juni rond 16:00 uur, op de nieuwe finishlocatie Binnenrotte in Rotterdam.

Zonder supporters geen Roparun!
Tijdens de Roparun zijn er momenten waarop je als deelnemer het echt even moeilijk hebt. Wanneer er dan supporters langs de route staan, is dat vaak net dat steuntje in de rug. Waar kun je Team TU aanmoedigen? Bekijk de route hier.

Als je wilt weten hoe laat we waar zijn, dan kun je ons volgen via www.roparun.nl. Team 15 en team 152 zullen onderweg regelmatig hun locatie doorgeven aan de organisatie, zodat we hier het hele weekend te volgen zijn.

Er zullen langs de route videoteams rijden die een live stream zullen maken met gebeurtenissen onderweg. Ook dit is te volgen via de site van de Roparun.

Natuurlijk plaatsen we op onze eigen Facebookpagina de belevenissen van Team TU tijdens Pinksteren. Dus like deze en zorg dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.