Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wauw, wat een superopbrengst


Wauw, wat een super opbrengst!

De Roparun 2018 heeft een bedrag opgebracht van ruim vijf miljoen euro! De eindopbrengst werd vrijdag 8 juni onthuld tijdens de traditionele slotavond. Tijdens de slotavond kwamen alle deelnemende teams bijeen om te horen wat de gezamenlijke opbrengst is. Een aantal teams, waaronder de drie teams met de hoogste opbrengst werden extra in het zonnetje gezet. En wat zijn we trots: de teams van Technische Unie hebben dit jaar het meeste geld ingezameld, namelijk het prachtige bedrag van 87.254,96 euro!

 

De kers op de taart van onze 25e deelname. Op het podium hebben we er een mooi feestje van gemaakt. Na een spannende opbouw naar de uitslag kregen Ruud van der Heijden (VK Spaanse Polder & teamcaptain) naast de felicitaties van Nelli Cooman ook de wisselbokaal uitgereikt. Op naar onze 26e deelname in 2019!

25 jaar Team TU
In 1994 is de stichting Unie Events opgericht door collega’s van Technische Unie om deel te nemen aan de tweede editie van de Roparun. Sinds het tweede Roparunjaar hebben wij ieder jaar de finish weten te bereiken. Vanaf 2013 doen we zelfs met twee teams mee, vanuit Hamburg én vanuit Parijs. Ieder team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 2 fysiotherapeuten en 8 chauffeurs en gedurende het Pinksterweekend wordt de afstand non-stop in estafettevorm afgelegd.

Sponsors
Met Technische Unie als hoofdsponsor is onze tactiek om via het netwerk van Technische Unie geld in te zamelen. Naast het actief werven van sponsoren vanuit het leveranciersnetwerk van Technische Unie, organiseren we als team ook diverse activiteiten waarmee we geld ophalen voor de Roparun.

Zo organiseren wij activiteiten tijdens de Sinterklaasvieringen van DC Alphen en DC Strijen, stroopwafels verkocht, auto’s van klanten gewassen en hebben we samen met Team Wemove een spinningmarathon georganiseerd in de Hoekse Waard. Heb je leuke ideeën voor een activiteit waarmee we voor 2019 geld kunnen ophalen voor de Roparun, neem dan contact met ons op. Wil je helpen bij de organisatie van deze sponsor-evenementen, dat kan natuurlijk ook.

Roparun 2019
In 2019 zal de Roparun van 8 tot en met 10 juni plaats vinden. Team TU is een team van 44 collega’s uit alle delen van de organisatie. Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mail naar teamtu@technischeunie.com.